احضاریه چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۳۵ #39433883

سلام روزتون بخیر
برای بنده یه ابلاغیه اومده که گفتن باید ظرف ۵ روز به دادسرای عمومی مراجعه کنم علت: به عنوان مطلع و ادای توضیح
که نوشتن ضمنا وفق ماده ۱۹۰ ق.آ.د.ک میتوانید یک وکیل دادگستری به همراه داشته باشید، عدم حضور جلب است
توضیحات درمورد ثبت نوبت زدن و نوشتن قبل از حضور به همراه ضامن جهت اخذ نوبت به سایت مراجعه کنید
من یه تصادف داشتم که با هم توافق کردیم که حل و فصل کنیم و اینکه برادرم با یه نفر دعواش شده بود و من از ماجرا خبر دارم
با این ابلاغیه از نظر شما برای چه پرونده ایه
و اینکه از تصادفمون تنها یک هفته گذشته ... و برادرم ۴ماه از دادگاه دعوایی که داشته گذشته
ممنون میشم راهنماییم کنید بگید برای چی نوشته جلب و ضامن

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما . میبایست مراجعه کنید به این شکل نمیشود مشخص کرد بابت چه موضوعی است

باسلام
قابل تشخیص نیست

سلام
در این مورد مشخص نیست

سلام مشخص نمی شود به شکل

با احترام قابل تشخیص نیست

احضاریه درخواست حضور متهم یا شاکی نزد مقام قضایی است.

سلام‌
با توضیحات شما مشخص نیست کدامیک می باشد.