چگونگی اثبات اعسار را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۹۴ #39425288

با سلام .

من بخاطر یک قرار داد ۴ میلیونی متاسفانه با زرنگی شاکی و خام بودن خودم حکم به خسارت ۳۵۰ میلیونی داده شد .

من هیچ مالی از خودم ندارم . هیچی !
خونه و زمین ندارم . ماشین زیر پام هم مال پدره . خودمم نه شغل دارم و نه درامد . متاسفانه تنها داراییم یه گوشی موبایل ۲ میلیونیه .

چطوری میتونم این خسارت رو تعدیل کنم یا اعسار بدم ؟ اگر بتونم ثابت کنم هیچ مالی ندارم چه اتفاقی میوفته ؟

میرم زندان یا تقسیط بدهی میشه ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با معرفی اموال و استناد به شهادت شهود دادخواست اعسار دهید

با سلام،مستند به شهادت شهود تقاضای اعسار نمایید.

با سلام در صورتی که دارایی نداشته دو نفر شاهد به دادگاه معرفی نمایید و در نهایت تصمیم با قاضی محترم دادگاه است

با درود و سلام

اگرحکم صادر شده باشه و شما نتوانید اموال منقول یا غیرمنقول به دادگاه‌ معرفی کنید،اعسارم نداده باشید،و قت دادرسی ام گذشته باشه،قطعا به زندان خواهید افتاد. باید دو تا فرم اعسار بگیری و مشخصات خودت و دو تا شاهدا را بنویسی تحویل بدی،روز دادگاه تشکیل میشه،اگه ثابت شد که هیچ مالی نداری،با توافق شاکیت تقسیط میشه و از زندان خلاص میشی

برای احراز اعسار شما از مراجع مربوطه استعلام ب عمل خواهد آمد و در صورت اثبات عدم تمکن مالی اعسار پذیرفته و دین شما تقسیط خواهد گردید مستند ب شهادت شهود برای دعوای اعسار اقدام نمایید

با سلام با اثبات اعسار و عدم تمکن مالی شما تقسیط خواهد شد ،می توانید شهود معرفی کنید

اگر واقعا مالی نداشته باشید اعسارتان قبول خواهد شد و لاغیر حبس خواهید شد