هیچ تاریخی در اون ذکر نشده و راحت میتونن صفحه اول رو با یه تاریخ جدید جایگزین کنن من امکان شکایت دارم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۰۳ #39417031

با سلام و وقت بخیر
از طرف شرکت برای بنده اول آذرماه قراردادی برای امضا ارسال شد که از اول آذر تا سی اسفند تاریخ قرارداد بود
البته در صفحه اول این قرارداد تاریخ شروع و پایان و جداول مربوط به حقوق بود و صفحه دوم توضیحات تکمیلی و امضا بنده
بعد از گذشت دو هفته از اذرماه شرکت تماس گرفته که قرارادتون تا اخر آذر تمدید شده!!!به بهانه اینکه مدیرعامل عوض شده ...
درحالیکه من قرارداد چهار ماهه امضا کردم البته بدون امضا یا مهری از شرکت!
باتوجه به اینکه صفحه دوم که از طرف من امضا شده هیچ تاریخی در اون ذکر نشده و راحت میتونن صفحه اول رو با یه تاریخ جدید جایگزین کنن من امکان شکایت دارم یا خیر؟؟
ممنون از راهنمایی تون

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید

با سلام
علاوه بر امکان پیگیری امر از طریق اداره کار ، چنانچه تغییری در ماهیت قرارداد بدون هماهنگی جنابعالی صورت گیرد ، امکان تقدیم شکایت کیفری نیز فراهم است .

با توجه به دو قرارداد اول و دوم که مغایر هستند علیه کارفرما به اداره کار شکایت کنید

با سلام نتیجه ای نخواهید گرفت مگر با واسطه بتوانید به بایگانی مدارک مراجعه و در صورت داشتن مهر و امضا بعد از امضا شما در مدارک قابل اثبات است

سلام امکان شکایت دارید و می‌توانید درخواست ارجاع امر به کارشناس رسمی خط برا مطالبه کنید

خیر همه اسناد و قرارداد بر خلاف ادعای شماست و نتیجه ای نخواهید گرفت

سلام و ادب. تمام صفحات قرارداد باید امضا شود و ایراد شما به علت عدم امضا صفحه اول قابل بررسی است ثانیا این توافقات نمیتواند بر خلاف مقررات قانون کار باشد و ثالثا ساعات حضور شما در شرکت و قراردادهای مشابه میتونن موثر در پرونده باشند و جای نگرانی نیست.