نتونستم در دادگاه حاضر باشم، چه کار کنم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۵۳ #39405968

همسرم خود زنی کرده و از خانه فرار کرده رفته وکیل گرفته ازم شکایت کرده که من او را زده ام و اداعا کرده که بهش تهمت، افترا، و او را تهدید به قتل کرده ام، ضمنا چند تا از ابلاغهای دادگاه چند روز بعد از زمان مقرر شده بدستم رسیده و من نتونستم در دادگاه حاضر باشم چون نمیدونستم، یه دختر ۱۸ ساله و یه ۱۴ساله و یه پسر ۷ سال و نیم دارم که شهادت میدهند من چنین و کاری رو نکردم الان باید چکار کنم ممنون میشم ازراهنمایتون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به رای صادره اعتراض نمایید.

با سلام و درود . شما میبایست منتظر ابلاغ رای دادگاه بمانید .

سلام شما می توانید نسبت به ارا صادره اعتراض کنید و در دادگاه از قاض

سلام شما می توانید نسبت به ارا صادره اعتراض کنید و در دادگاه از قا

سلام می توانید به رای صادره اعتراض نمایید

با سلام
در صورت صدور رای به ضرر شما ، رای صادره غیابی بوده و امکان دفاع از خود را خواهید داشت .

بهتر هست با یک وکیل درمیان بگذارید