ایا قانونی میتوانیم صیغه موقت بگیریم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۱۵ #39382523

با سلام،دختری ۲۹ساله هستم که با رابطه نامشروع با افایی بکارت خود را از دست دادم،اقا به خواستگاریه من اومدن اما به دلایلی پدرم مخالفت کردند،و اجازه حتی صیغه نامه موقت بدون اذن پدر را هم نداشتیم،،همیر سابق اقا که دوسال پیش جدا شده اند،با دیدن عکسهای ما به استناد عکس،به تازگی دست به شکایت رابطه نامشروع ما زده اند،و به اقا پیام دادند که چون نفقه را گول خوردم و بخشیدم این کار را کردم،الان تکلیف من چیست و دادگاه چه حکمی صادر میکند،ایا با نداشتن بکارت میتوانیم صیغه موقت بگیریم؟ درصورت داشتن صیغه نامه ایا همچنان مجازات داریم؟یا نداشتن بکارت برایم مشکل بیشتر ایجاد میکند؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این مورد از موارد اختلافی است.
اصولا نکاح دختر باکره نیاز به اذن پدر دارد. یعنی مفهوم مخالف آن این است که دختری که باکره نیست می تواند خودش ازدواج کند. اما بعضی از دادگاه ها استناد به احکام فقهی می کنند که مطابق آنها اگر دختر بکارت خود را از راهی غیر از نکاح شرعی از دست بدهد هم نیاز به اذن پدر دارد. چون هدف غایی اذن پدر صرفا بحث بکارت نیست. بلکه اجازه و رضایت ولی دختر به اصل ازدواج و زوجیت و تشکیل خانواده دخترش است.
اما در مورد شکایت آن خانم باید گفت که معمولا دادگاه ها در این گونه مباحث که منافی عفت و اخلاق عمومی است سعی بر عدم ورود به ماهیت دعوی دارند و در صورت ورود به ماهیت نیز به سختی رسیدگی می کنند و نیاز به ادله بسیار قوی و غیر قابل انکار دارد. با استناد به عکس و فیلم نمی شود چیزی را اثبات کرد. مرجع قضایی نیز به این امور آگاه است. شما سعی کنید انکار کنید و بگویید صرفا عکس مشترک بوده و رابطه ای برقرار نشده. در احکام دینی و شرعی هم برای حفظ آبروی اشخاص در این گونه موارد سفارش به انکار شده است.

سلام
حسب توضیحات نیاز به اذن پدر ندارید.

با درود درصورت نداشتن بکارت اذن پدر برای عقد لازم نیست

سلام درصورت زایل شدن بکارت حتی از طریق نامشروع اذن پدر برای عقد لازم نیست

با سلام ...
درصورت نداشتن بکارت اذن پدر برای عقد لازم نیست.

با سلام .بله میتوانید عقد‌موقت کنید .

با سلام
شما میتونید عقد موقت بخونید چون باکره نیستی نیازی به اذن ولی نداری
شکایت اون خانم هم قابل اثبات نمیباشد