بعد مدتی انکار کرد وکسایی که باهاش گرفتن کتبی نوشتن که برادرم بیگناه و از مواد اطلاع نداشته، و اهالی محل و مسجد و پلیس موادمخدر شهرمون پاک بودن برادرم را تاکید کردن چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۶ #39349903

سلام.برادرم رو ۸ ماه پیش در آشپزخانه تولید مواد مخدر هروئین درشهر دیگه گرفتن و
فعلا دادگاهی نشده بازجوی اول گفته بخاطر ۲میلیون رفته ولی بعد مدتی انکار کرد وکسایی که باهاش گرفتن کتبی نوشتن که برادرم بیگناه و از مواد اطلاع نداشته، و اهالی محل و مسجد و پلیس موادمخدر شهرمون پاک بودن برادرم را تاکید کردن ، چون ممکن حالا حالاها دادگاهی نشن وبرادرم خیلی بیقراری میکنه ما اگه به آقای اژ ه ای ریاست قوه قضاییه همین ها رو بنویسم وپست کنم آیا واسه پرونده بدتر نمیشه؟ تمام مدارک آماده کردیم بفرسیم ، ولی بازم میترسیم اتفاق بدتری واسش بیفته واقعا درمونده شدیم مواد متاسفانه ۱۲۰ کیلو بوده ، اصلا پیگیر میشن یا نه ؟ اگه امکانش هست زودتر جواب بدین ممنون میشم

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در خصوص بیگناهی ایشان اظهار شده و اقراری نکردند مشکلی نیست

سلام. باتوجه به توضیحات شمادلیلی برای اثبات جرم برادرشما وجودندارد....

وقت بخیر با توجه به توضیحات شما در صورتیکه اقرار نکردن مشکلی نیست

با سلام
با توجه به توضیحات شما در صورتیکه اقرار نکردن مشکلی نیست

باسلام. باتوجه به توضیحات شمادلیلی برای اثبات جرم برادرشما وجودندارد

اگر سایرین اقرار به عدم اطلاع وی نمودند بنظر جای نگرانی ندارد

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است جای نگرانی برای برادر شما نیست