میزان مالیات بر ارث چقدر است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۱ #39344372

پدر اینجانب در سال ۶۹ فوت شده است. دارایی ایشان یک ملک بوده است که مادر اینجانب در آن سکونت داشت. بعد از فوت مادر، وراث قصد فروش ملک را دارند. ارزش تقریبی ملک ۳ میلیارد تومان است. در این ارتباط چند سوال دارم:
۲- با توجه به اینکه صدور گواهی انحصار وراثت قبل از سال ۹۵ منوط به ارائه اظهار نامه مالیاتی بوده است، آیا مالیات ارث ملک پدر اینجانب در هنگام صدور گواهی حصر وراثت چرداخت شده؟ از کجا می توان پیگیری نمود؟ با تشکر

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دارایی مراجعه کنید

بااحترام
مبلغ دریافتی نسبت به مبلغ پایه معاملات داخل سند (ارزش مالیاتی )دریافت میشود نه ارزش معاملات افراد حقیقی و حقوقی

با سلام و احترام
با مراجعه به اداره دارایی اقامتگاه متوفی میتوانید در جریان تشکیل پرونده و پرداخت احتمالی مالیات قرار بگیرید .

میتوانید از اداره دارائی استعلام بگیرید. در زمان نقل وانتقال وتنظیم سند رسمی سر دفتر اسناد رسمی این استعلام را از اداره دارائی منطقه میخواهد.تا پس از تسویه ونداشتن بدهی مالیاتی مشکلی برای تنظیم سند نباشد.

بنام خدا،به دارایی مراجعه کنید.

از طریق اداره مالیات پیگیری نمایید

با درود از طریق دارایی پیگیری نمایید