ترک انفاق چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۱ #39337942

سلام.حدود ده ماه هست که همسرم قفل در خونه رو عوض کرده و منو از همه جا بلاک کرده.هیچ نفقه ای نداده.
کلا بلاتکلیفم.میخوام زندگی کنم اما راهی ندارم چندین بار اعلام طلاق توافقی کردن با بخشیدن مهریه ام!موافقت نکردم
۱.شکایت ترک انفاق چند درصد به حبس ختم میشه چند درصد به جزای نقدی?
۲.ایا طبق شروط ۱۲ گانه مرد ۶ماه نفقه نپردازد حق طلاق از دادگاه صادر شود.مهریه طبق قانون ۱۱۰ سکه محاسبه میشه یا کلش
۳.و اگر مرد بخواهد طلاق دهد ایا مهریه طبق ۱۱۰سکه

ممنونم

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
ترک انفاق جرم میباشد لاکن درحال حاضر براساس محکومیتهای مالی حبس ندارد
مهریه نیز براساس وضعیت مالی مرد ممکنه ۱۱۰ سکه تعیین شود وممکنه کل مهریه ،بستگی به وضع مالی همسرتون دارد

سلام
ترک انفاق جرم است و قابل پیگیری می باشد و در صورت اثبات از شرایط عسر و حرج زوجه در دعوای طلاق می باشد
مهریه نیز حق زوجه و تماما قابل مطالبه می باشد .

درود بر شما، توجه داشته باشید که مهریه به هر مبلغی که باشد حق شماست، اما تا تعداد ۱۱۰ عدد سکه قابل پیگیری و شکایت کیفری‌ست، در وهله بعد چنانچه همسر شما نفقه نمیپردازند، می‌توانید از ایشان شکایت کیفری کنید تا دادگاه آنرا تقسیط کند.

با سلام
ترک انفاق جرم است و حبس دارد و مهریه نیز تماما به شما تعلق دارد و میتوانید اجرا بگذارید. بعد از شش ما ناپدید شدن حق لاق دارید و میتوانید اقدام کنید .

بله با ترک انفاق شما می توانید علیه همسرخود شکایت کنید و در صورت اثبات موضوع از موجبات درخواست طلاق از سوی زن خواهد بود و همانند حصول شرایط ایجاد شده در بندهای ۱۲ گانه خواهد بود که در صورت اثبات ، زن حق درخواست طلاق خواهد داشت مهریه نیز حق زن بوده و مطالبه آن ارتباطی به نفقه و طلاق ندارد و در هر زمان از سوی زن قابل مطالبه است

با توجه با قانون کاهش مجازات حبس تعزیری اصولا جزای نقدی صادر می‌شود

باسلام در فرض سوال شما ۱ اگه واقعا قفل درب را عوض کرده شما باید به کلانتری محل تماس میگرفتین تا تعویض قفل درب صورتجلسه می شد تا مستند داشته باشین ۲-اگر تا به حال اظهارنامه ای مبنی بر تمکین شما ارسال نشده و دادخواست تمکین نیز به دادگاه داده نشده شما میتوانید به عنوان ترک انفاق شکایت مطرح کنیدبله حبس داره۳-درموردمهریه نیز هر مهریه ای که درسند نکاحیه قید گردیده عینا باید پرداخت گردد فقط اجرای محکومیتهای مالی تا سکه می باشد یعنی اگر فردی عدد رو نقدا پرداخت نماید برا مابقی حبس نمی شود