میتونم برم حکم جلب شو بگیرم یا اینکه چون مال توقیف شده ازش، دیگه جلب شو نمیدن؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۳۰ #39337396

سلام .
محکوم علیه پرونده ما اعسارش در تجدید نظر رد شده ولی من همون خونه ای که بهش فروختم (و بخاطر همین خونه بمن بدهکاره و در تصرفشه ) رو توقیف کردم و در حال قیمت گذاری برای مزایده است .
اگه اعتراض کنه که مستثنیات دین هست این خونه و قبول شه (اعسارش هم که قطعی رد شده )، تکلیف ما چیه ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه معسر تشخیص داده نشود، و درصورت عدم ایفای دین، امکان جلب محکوم علیه را خواهید داشت.

درود برشما
چون موضوع بدهی عین معین بوده و در حال حاضر نیز موجود است مشمول مستثنیات دین نخواهد بود .

درود برشما
اگر پرونده شما در مورد همین ملک بوده است می توانید ملک را بگیرید .

اگر دعوا بر سر همین ملک بوده است و عین مال توقیف شده است نمیتواند به مستثنیات اشاره کند اما اگر دعوا مربوط به دعوای دیگری است میتواند به مستثنیات اشاره کند بهتر است که بیشتر بررسی شود تا بتوان بهتر نظر داد

باسلام
بله گرفتن جلب امکان پذیر است

در صورت پذیرش مستثنیات می تواند در خواست جلب نمایید

اگر مال به عنوان مستثنیات دین شناخته شود بله میتوانید اگر مال دیگر ندارد جلب بگیرید