بابت ضبط صدا و آبروریزی؛ میتونم اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۴ #39328890

با سلام
بنده معامله ای با کسی داشتم که از آن چک گرفتم و بابت ضمانت سفته هم گرفتم و پشت سفته یک ضامن آنرا امضا کرده.الان بدلیل مسائلی با ضامن مشکل پیدا کردم.من پشت تلفن به ایشون گفتم ۱۳ملیون چک سود میخوره باید سودش رو بدی.ایشون به من میگه نزول خور. و الان با صدای ضبط شده هرجا میشینه ابروی من رو میبره و صدای ضبط شده رو نشون مردم میده. من الان میتونم از ایشون شکایت کنم؟ یک نفر هست که با من الان میاد دادگاه شهادت بده
ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت افترا به طرفیت ایشان قابل طرح است.

می توانید به افترا شکایت نمایید

با سلام؛ بله می توانید شکایت افتراء کنید و در دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید و استماع شهود هم به عنوان دلایل و منضمات ذکر کنید.

باسلام
به عنوان افترا شکایت کنید

بعنوان افترا میتونید از ایشون شکایت کنید