آیا با شهادت شهود میشود فاسد بودن معامله را اثبات کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۴۲۱ #39325311

با سلام
بنده پدرم حدود سی سال پیش از بابت ضمانت قرضی که گرفته بود سند منزلمان را به طرف منتقل میکند ( بدلیل اعتماد و عدم آگاهی بصورت قطعی انتقال میدهند و این کار را بدون مبایعه نامه و صرفا در محضر انجام میدهند) و قرار بر این میشود که بعد از پرداخت بدهی سند را به ما برگردانند ولی ما زودتر از موعد قرارمون که میخواهیم پولشون و برگردونیم و ملکمان را پس بگیریمم ایشون میگن که خیر شما منزل را به من فروختین و زیر بار نمیره و در نتیجه با تلاش و کوشش فراوان ان موقع نمیتوانیم ایشان را ا منصرف کنیم و دیگر بیخیال میشویم تا اینکه این اواخر به سر نخ هایی دست پیدا میکنیم که ما را به شهودی که کامل واقف بودن به جریان میرسونه لازم بذکر هست که پدر من فوت کردن و همچنین اون شخصی که بهمون پول داده بود هم فوت شده ولی خوشبختانه ایشون سند و به نام همسرشون زدن که ایشون در قید حیات هست بنده الان به ۵ تا شاهد قطعی و ۳ تا مطلع کامل دسترسی پیدا کردم

( ابطال بیع ) و بالطبع درخواست ابطال سند رسمی را داد؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شهود قادر به ادای شهادت در دادگاه باشند احتمال ابطال بیع و سند وجود دارد . باید مشاوره ای حضوری با یک وکیل در این مورد داشته باشید تا مدارک و دلایل شما ارزیابی شود .

اثبات رابطه میان قرض و تنظیم سند ملک به شخص خیلی سخته بسیاری از محاکم حتی با شهود نمی پذیرند ولی اگر میخواهید دعوا مطرح کنید دعوای اعلام بطلان معامله به دلیل فقد قصد را مطرح کنید با استشهادیه ای که دارید