چطور میتوانم از ایشان شاکی شوم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۲۹ #39318915

با سلام
یکی از آشنایان در سال گذشته از طریق فضای مجازی به بنده توهین و حرف های رکیکی به بنده زده اند

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بیشتر از ۱ سال گذشته باشد دیگر مشمول مرور زمان شده است.

سلام اگر اتهام مشمول مرور زمان نشده باشد میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت و تقاضای بررسی موضوع توسط پلیس فتا را از دادستان بخواهید.

با درود
دیگر نمیتوانید شکایت کیفری کنید

اگر بیشتر از ۱ سال گذشته باشد مشمول مرور زمان شده است

مشمول مرور زمان گردیده است..

دقت بفرمایید که متضرر از وقوع جرم، تا یکسال پس از اطلاع از جرم شکایت نکند، حق شکایت را از خود ساقط کرده است مگر در حالتی که در سلطه متهم بوده و یا به دلایلی دیگر که از اراده وی خارج بوده است، قادر به ثبت شکایت نبوده باشد که در این حالت مهلت ذکر شده از تاریخ رفع آن دلیل محاسبه خواهد شد.

با سلام..
مشمول مرور زمان گردیده.