چون منزل جلویی ملک فروخته شده و ملک عقبی هنوز در ید قانونی ماست دادگاه چه عملی برای تحویل ملک میدهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۴ #39314944

سلام
ملکی در رهن ماست و تاریخ تخلیه آن ۱ فروردین می باشد. با توجه به مشکلی بین موجر و ما امکان پرداخت دیر هنگام رهن ملک وجود دارد لذا سوال من این است:
چگونه می توانم موجر را مجبور کنم ملک بخشی از ملک فروخته شده را از دادگاه تحویل بگیرد و ثمن رهن را به دادگاه پرداخت کند؟
و اینکه چون منزل جلویی ملک فروخته شده و ملک عقبی هنوز در ید قانونی ماست دادگاه چه عملی برای تحویل ملک میدهد؟
در اظهارنامه ای که قصد ارسال برای آمادگی جهت تخلیه ملک دارم تاریخ را بعد از تعطیلات درج کنم آیا خسارتی به من از طرف موجر نسبت به تاخیر روزها وارد می شود؟ چون زمان تعطیل عید نه دفتر خانه ای باز است نه جایی؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمانی که موجر پول پیش را به شما ندهد عدم تخلیه عین مستاجره مشکلی برای شما بوجود نمی اورد

با سلام
تا زمانی که موجر مبلغ رهن شما را بعد از مطالبه ی شما پرداخت نکند، عدم تخلیه از جانب شما خسارتی برای شما با وجود نمی آورد.