چه مواردی باید درج گردد که با این وکالت سرمایگذار بتواند آپارتمان های مربوط به سهم خود را در دفترخانه پیش فروش کند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۶۰ #39261295

سلام
در پروژه ی مشارکت در ساخت که قرار است مالک در حین انجام پروژه سه دانگ وکالت بلاعزل از ملک را به سرمایگذار(سازنده) انتقال دهد،در این وکالت بلاعزل چه مواردی باید درج گردد که با این وکالت سرمایگذار بتواند آپارتمان های مربوط به سهم خود را در دفترخانه پیش فروش کند؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای تنظیم یک قرارداد مناسب با یک وکیل مشورت نمایید

نیاز به تنظیم قرارداد مناسب دارد.

درود
قرارداد تنظیمی باید جامع و مانع و کامل باشد. جهت تنظیم قرارداد حتما با یک وکیل دادگستری مشورت نمایید.

باید قراردادی تنظیم گردد که همه جوانب را شامل شود.

درود می بایست یک قرارداد خوب و قوی تنظیم شود

سلام، با وکیل مشورت داشته باشید

سلام
جزئیات قرارداد مطابق قانون پیش فروش ساختمان باید در قرارداد ذکر شود و گرنه ممکن است عواقب کیفری به دنبال داشته باشد.