آیا امکان تبدیل قرارداد کار دائم به موقت وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۲ #39260564

با سلام و احترام.
بنده مدت ۱۰ سال هست که در شرکتی مشغول به کارم و هیچگونه قراردادی تا به حال نداشته ام جز تعهدات محضری بنده به کارفرما که متعهد شدم مثلا تا دی ماه ۹۹ برای ایشان کار کنم و اگر نکنم باید بابت ماه های باقیمانده خسارت بدهم.
حال کارفرما بعد از ۱۰ سال، قراردادی تنظیم کرده و میخواهد از ابتدای سال ۹۹ تا دی ماه ۹۹ قرارداد را امضا کنم تا به گفته ی خودشان اگر تمایل نداشتند بتوانند راحت با بنده قطع همکاری کنند و اظهار میدارند که اگر امضا نکنی اخراجت میکنم. قراردادی هم که تنظیم شده فاقد مفاد حقوق و مزایا با جزییات است و آورده شده که حقوق و مزایا طبق توافق فی مابین و فقط چیزی که در قرارداد مشخص هست ساعات کاری و تاریخ شروع و پایان هست بعلاوه قوانین داخلی شرکت. ضمنا سنوات خدمت بنده بابت این ۱۰سال تا کنون پرداخت نشده است.
سوال اینجاست:
۱: آیا ایشان میتوانند با این قرارداد و بعد از اتمام آن، سنوات خدمت ماقبل سال ۹۹ را ندهد؟
۲: آیا قرارداد بنده که از نوع دائم بوده میتواند با این قرارداد به موقت تبدیل شده و بنده پس از پایان قرارداد امکان برگشت به کار با شکایت از کارفرما، را ندارم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید با مراجعه به اداره کار محل خدمت خود از سالی که مشغول به کار شدید از طریق پرینت بانکی و احراز رابطه کارگری کارفرمایی اقدام به مطالبات از جمله حقوق عیدی پاداش سنوات بیمه و غیره را مطرح نمایید ضمن اینکه پس از ۱۰ سال نیروی دائم محسوب میشوید