قرارداد عادی بین دو نفر مورد قبول مراجع قضایی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۱ #39223859

با سلام واحترام
برای یک کار ساختمانی چون مجوز ساخت نداشتم و در نتیجه نمی توانستم بیمه کنم با یکنفر قرارداد انگشت و امضا و شاهد بستیم که کار ساختمانی را انجام بده و مسئولیت اتفاقات احتمالی برعهده مجری کار است و من فقط متراژی پول میدهم.خواستم ببینم قرار داد عادی بین دو نفر با انگشت و امضا و امضا دو شاهد مورد قبول مراجع قضایی برای اتفاقات احتمالی هست؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه شرایط مندرج در ماده صد و نود قانون مدنی را داشته باشید کاملا با توجه به ماده ده قانون مدنی دارای اعتبار است.

سلام بله کاملا معتبر است .

بله مورد قبول است در صورتی که شرایط عمومی صحت قرارداد را داشته باشد