آیا استرداد این سهم الارث با توجه به موارد مذکور و ادعاها امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۸ #39220587

با سلام
وارثان یک خانه موروثی (همسر، ۴ پسر و یک دختر) برای عقد مشارکت ساخت و ساز به یکی از ورثه (یکی از پسرها) وکالت داده اند. وی در یک عقد مشارکت مبلغی را از سازنده به عنوان تضمین معامله دریافت کرده است. این معامله بر طبق یکی از بندهای آن بدلیل تعلل و ناتوانی سازنده از طرف مالکین فسخ یکطرفه شده است. وکیل مذکور مبلغ دریافت شده را با فرمول ارث بین پسرها تقسیم کرده ولی بدلیل اختلاف و خصومتی که با خواهر و مادر خود پیدا کرده به بهانۀ هنوز کامل نبودن این فسخ و یا هزینه های انجام شده از دادن سهم الارث آنها امتناع می کند و اصلا مدعیست که این پول ربطی به ارث ندارد. لطفا بفرمایید آیا استرداد این سهم الارث با توجه به موارد مذکور و ادعاهای وکیل امکانپذیر است؟ راهکار آن چیست؟

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله امکان پذیر است. ابتدا گواهی انحصار وراثت دریافت نمایند. سپس دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهند در قسمت تحریر، به وکالتنامه و عقدنامه مشارکت اشاره نموده و با ارائه مستندات و اثبات اینکه برادران پول را دریافت نمودند، سهم خود را مطالبه نمایند...