آیا در هر شرایطی جهیزیه به زوجه داده میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۲۵ #39202177

سلام
همسرم درخواست استرداد جهیزیه به استناد لیست سیاهه رو دادن، در لیست سیاهه مشخص شده که چه اقلامی رو بنده گرفتم و چه اقلامی رو ایشون گرفتن، سیاهه هم توسط بنده و چند نفر دیگه امضاء شده، برای اقلامی هم که بنده خریدم فاکتور و شاهد هم دارم، ولی وکلای شهرمون میگن که حتی اگه فاکتور و شاهد هم داشته باشی بازم قاضی پرونده روالش به این صورت که جهیزیه رو به خانومم میده.
حالا آیا من میتونم کاری بکنم یا نه؟
آیا کار قاضی قانونی هست یا خیر؟
و اینکه راه حل قانونی این موضوع چیه؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
لوازمی که متعلق به خود شماست و فاکتور دارید را می توانید مطالبه نمایید

سخن وکلای شهرتون صحیح نیست در خصوص اموالی که شماخریده اید و در لیست سیاهه نیست و فاکتور و شاهد دارید به شما داده می شود نگران نباشید

طبق لیست سیاهه جهیزیه به زن داده میشود

سلام فقط به شرح لیست سیاهه اموال به همسر مسترد می گردد .

خیر چنین چیزی نیست و شما میتوانید در دادگاه لوازمی که متعلق به خودتان است را با ارائه مدارک دریافت نمایید

سلام
زن می تواند وسایلی را که به عنوان جهیزیه به منزل شوهر آورده باشد را استرداد کند . البته چنانچه خودتان نوشته اید همسرتان اقلام موجود در لیست سیاهه را دادخواست داده اند و بیشتر از آن نیز ادعا نکرده اند و به هر حال در صورت ادعای بیشتر نیز این ادعای بیشتر باید قانونا رد گردد.

با سلام
با توجه به اینکه انچه عرف ومتداول است چند قلم کالا را مرد خریداری وبعنوان سر جهیزیه به زن تحویل میدهد ودر لیست سیاهه نیز این اقلام قید میگردد هرچند فاکتور بنام شما بوده ومبالغ انرا پرداخت نموده ایید ولیکن جز جهیزیه زوجه محسوب وقابل استرداد به شما نخواهد بود