تغییر نام با شناسنامه پدر چگونه انجام میشه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۳۲ #39173157

سلام خسته نباشین
من ۱۶سالمه برای تغییرنام به ثبت احوال رفتم گفتن باید بری پیشخوان دولت، رفتم اونجا گفتن تا ۱۸سالت نشه نمیتونی اسمت رو عوض کنی گفتم پدرم عوض میکنه گفت نمیشه!
اسمم حدیث هست، اسم عوض میشه ولی میگن باید ۱۸سالت بشه که خودت عوض کنی با شناسنامه پدر نمیشه
از شما پرسیدم گفتید با شناسنامه پدر عوض میکنن ولی میگن نمیشه!
راه دیگه‌ای نیست؟؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود بهتر است پس از ۱۸ سالگی اقدام به تغییر نام نمایید و یا با درخواست پدر به عنوان ولی اقدام نمایید.

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

درود
با درخواست پدرتان به عنوان ولی امکان موافقت هست.

بهترین راهکار این هست که منتظر بمانید تا به سن ۱۸ سال تمام برسید بعد اقدام کنید

با درود پس از ۱۸سالگی میتوانید اقدام کنید

بعد از ۱۸ سالگی شخصا اقدام کنید

سلام
چون تغییر نام از امور غیر مالی است و شما بالای ۱۵ سال سن دارید می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه اداره ثبت احوال دعوی تغییر نام اقامه کنید که البته پذیرش یا عدم پذیرش آن در دادگاه بحث دیگری است دادگاه باید مجاب شود که ادعا و تقاضای شما موجه و صحیح است و ضرورتی برای تغییر وجود دارد