آیا بنده نیز با توجه به مانده ماه های خدمت پدر در چابهار و یا ۱۵ سال خدمت بندرعباس میتوانم معافیت یا کسری بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۵۷ #39152639

سلام و عرض ادب
پدر بنده به مدت ۶۳ ماه بین سال ۶۲ تا ۶۸ در چابهار و به مدت ۱۵ سال در بندرعباس خدمت کرده اند هر دو در مرزبانی نیروی انتظامی بوده. فاصله بین این دو زمان را در استان های دیگر خدمت کرده اند.
برادر بزرگتر بنده از چند ماه خدمت چابهار پدر استفاده کرده و سال ۹۱ معافیت گرفته اند.
بنده مدرک کارشناسی دارم
پیشاپیش از پاسخ شما ممنونم

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سازمان نظام وظیفه پیگیری نمایید.

کسری خدمت مناطق مرزی را

سلام.معافیت مشمول تنها یک فرزند می شود....

باسلام و درود معافیت تنها شامل یک فرزند می شود،برای شما امکان کسر خدمت متصور می شود.

صرفا یک فرزند مشمول معافیت خواهد شد

معافیت مشمول تنها یک فرزند می شود.

درود:معافیت شامل شما نمی شود،برای کسب اطلاعات بیشتر به حوزه نظام وظیفه شهرستان مربوطه ،یا به شعبه وظیفه یکی از پادگانهای نزدیک محل سکونت مراجعه علت را جویا شوید.