قذف،تهدید،الفاظ رکیک ضرب و جرح عمدی با پیامک یا در معابر رو چطور پیگیری قانونی کنیم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۳۳ #39147556

یک پسری درهمسایگیمون چند ساله مزاحممه و شکایت هم کردم دو بار ابلاغ بردیم درب منزلشون اما به پاسگاه نیامدن و باز تهدید و فحش‌های رکیک،من اصلا امنیت ندارم و مادر مریض دارم ،لطفا کمکم کنید،سال ۹۵ برادرش وارد منزلمون شد منو اونقدر با مشت زد و رفت شکایت کردم اما معاون پاسگاه منو بازی داد به سه تا ستاد و ۱۹۷ شکایت از پاسگاه بردم اما نشد که نشد حالا هم برادرش اذیتم میکنه کمکم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بار اثبات ادعدا بر عهده شاکی است

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را مطرح کنید.

با سلام
شما می تونید از طریق شکایت به اتهامات توهین ، تهدید ، ایجاد مزاحمت از ایشون شکایت کنید و بهتره که شکایتتون حتما از طریق ثبت در دفاتر خدمات قضایی انجام بشه و نیازی به مراجعه اولیه به کلانتری ندارید البته باید مدارکتون محکمه پسند مثل شاهد یا احیانا پیامک از خط ایشون داشته باشید

نیازی به پاسگاه نیست تحت عنوان توهین منجر به قذف و مزاحمت در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت کنید

به استناد شهود و ضبط فیلم و صدا و پیامک و... که از قرائن می باشد جهت شکایت اقدام نمایید

مدعی باید بتواند ادعای خود را اثبات کند.

میبایست ادعاهای خود را با استناد ب شهود و ...اثبات نمایید ضرب و جرح را فورا با کلانتری در میان بگذارید و ب پلیس چهت صورتجلسه اطلاع دهید ک مدرک داشته باشید پیامک قابل استناد هست و می‌تواند موثر واقع گردد موارد مذکور چنانچه اثبات شوند شلاق،حبس و جزای نقدی و دیه دارند