ابلاغیه از دادیاری برام ارسال شده که بابت اتهام انتسابی برای توضیحات به دادگاه برم؛ حکمی که بریده میشه چیه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۱۲ #39135067

من در ماه گذشته از یکی از دوستان در اصفهان ۱.۵ لیتر شراب به من هدیه داد خدایش اولش نمیدونستم شرابه چون اصلا اهل خوردن این چیزا نیستم اما بعد که متوجه شدم به علت اینکه خانواده مذهبی دارم امکان نگهداریشو نداشتم مجبور شدم در چمدان بارم قرارش بدم که با خودم به اهواز بیارم که در فرودگاه گرفتار شدم چون روز جمعه بود قاضی کشیک با ضمانت ازادم کرد اما الان ابلاغیه از دادیاری برام ارسال شده که بابت اتهام انتسابی برای توضیحات به دادگاه برم میخواستم بدونم حکمی که بریده میشه چیه بنده تا الان هیچ گونه سابقه کیفری نداشتم لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .مجازات در نظر گرفته درقانون شلاق وجزای نقدی است

سلام
مجازات آن شلاق و جزای نقدی است.

مجازات شلاق و جزای نقدی ست.

درود مجارات مجازات شلاق و جزای نقدی به نسبت مقدار ضبط شده دارد

با سلام
اگر ثابت شود متعلق به شماست شلاق یا جزای نقدی.

بستگی به میزان الکل مشروب ضبط شده دارد . در صورتیکه سابقه نداشته باشید احتمالا منتج به جزای نقدی میگردد .

بادرودوسلام مجازات شلاق و جزای نقدی می باشد.