طرفم میگه من هیچی ندارم بهت بدم چه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۳ #39134795

سلام
۲۵ میلیون سفته اجرا گذاشتم و طرفم برای یک پرونده دیگر زندان هست و هیچ اموال منقول و غیر منقول ندارد و رای دادگاه قطعی شده و حکم دادگاه این هست که : یک سوم نقد و مابقی ماهی دو و نیم میلیون تومان .
طرفم میگه من هیچی ندارم بهت بدم و اگر از زندان هم بیرون بیام کار ندارم که بهت بدم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان باید تا ایفای کامل دیون مالی خویش در زندان بمانند.

با سلام.
چاره ای وجود ندارد غیر از اینکه در حبس بمانند تا دین شما و دیگران را پرداخت کنند.

بادرودوسلام اگر فاقد اموال باشد باید درحبس بماند.

سلام تنها راه تحت فشار قرار گرفتن شخص زندان می باشد و راهکار دیگری متصور نیست

متاسفانه جز اعمال ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی کاری نمی‌شود انجام داد

با سلام چنانچه اموالی نداشته باشد صرفا امکان حبس وی وجود دارد.

با سلام
اعسار مطلق مدیون می‌تواند رافع جلب و توقیف اجرای محکومیت مالی مدیون باشد، البته اثبات و تایید ادعای اعسار در دادگاه ضروری است