همین شرایط باید سهمم رو بفروشم یا بعد از تنظیم سند حق سکونت عمری از بین میرود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۹۳ #39131407

درود و خسته نباشید....ملکی که حق انتفاع و سکونت عمری را دارد را بابت وصول مهریه توقیف شده و با همین شرایط به مزایده گذاشته شده اگر سند بنامم زده بشود با همین شرایط باید سهمم رو بفروشم یا بعد از تنظیم سند حق سکونت عمری از بین میرود...سپاس.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در هر صورت حقوق باقی خواهند ماند

باسلام و درود حق شخص ثالث محفوظ می باشد.

حقوق انتفاعی متعلق به غیر محکوم علیه برقرار می باشد و حقوق محکوم علیه قابل مزایده می باشد .

با درود حقوق شخص ثالث پابرجاست.

حق عمری محفوظ می باشد لذا با انتقال سهم از بین نمی رود

با احترام با همین شرایط واگذار خواهد شد

درود بر شما، عنایت داشته باشید که با انتقال مالکیت ملک، حق عمری از بین نخواهد رفت، لذا این حق برای ثالث همچنان باقی خواهد ماند.