آیا میشود با شکایت و دادخواست مانع بسته شدن درب شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۲ #39121341

سلام بنده در یک مجتمع مسکونی زندگی میکنم که سه درب ورودی دارد و دو درب فقط برای عابر پیاده میباشد و یک درب هم برای وسائط نقلیه میباشد. هیات مدیره تصمیم گرفته که یکی از دربها را به بهانه امنیت و رفاه نگهبانان ببندد و مسیر ما طولانیتر شده و اسایش ما کم شده در صورتیکه دربی که بسته شده جلو بلوک ما بوده و مسیر ما دور تر شده ایا میشود با شکایت و دادخواست مانع بسته شدن درب شد ضمنا کیفری شکایت کردیم و بازپرس قرار منع تعقیب صادر کرده چون اعلام کرده که هیات مدیره سوء نیتی نداشته و با تصویب اعضا اینکار را انجام داده ایا میتوان حقوقی داد خواست داد اگر میشود تحت چه عنوان. و با استناد به کدام ماده و قانون؟ متشکر از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا از ساکنین استشهادیه ای مبنی بر اینکه درب مزبور از ابتدا باز بوده و ثانیا حسب دستور هیات مدیره ساختمان بسته شده است که موجبات صعوبت در تردد ساکنین بلوک.... را فراهم آورده است جمع آوری نموده و سپس بهمراه رونوشت مصوبه هیات مدیره ساختمان مبنی بر مسدود نمودن درب.... از طریق طرح دعوای حقوقی با موضوع ممانعت از حق علیه تمام اعضا هیات مدیره ساختمان اقدام نمایید

با سلام
بله دقیقا شکایت شما کیفری نمیباشد و باید حقوقی و بعنوان ممانعت از حق میتوانید شکایت نمایید و بهتر است برای این شکایت استشهادیه محلی نیز تنظیم نمایید و به امضای چندین شهود و همسایه برسد که برای آنها نیز این مشکل ممانعت از حق وجود دارد

بلت میتوانید بامدیرساختمان صحبت نموده درصورت عدم توافق می توانید شکایت کنید

سلام و درود
میتونید دادخواست حقوقی رفع مزاحمت بدهید، طبق قانون مدنی و اینکه سابقا درب باز بوده که تصمیم هیات مدیره نمیتواند باعث تضییع حق شما شود.
اگر مالکین یا متصرفین دیگری هم باشما هم خواسته اند میتوانید چند نفر خواهان شوید و در صورت نیاز همه ی خواهان ها به وکیل دادگستری وکالت دهند.