می تونم فقط سهمی که به مادر همسرم میرسه توقیف کنم یا باید همه رو توقیف کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۰۶ #39112955

سلام وقتتون بخیر من میخوام سهام بورسی همسرم رو که به رحمت خدا رفتند رو با مهریه توقیف کنم.

مشاوره حقوقی مهریه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر باید توقیف نسبت به کل سهام باشد

کل سهام نسبت به مهریه قابل توقیف می باشد.

با سلام و احترام
بابت مهریه خود میتوانین هر اموال که متعلق به همسرتان هست کلا توقیف نماید و کل سهام بورسی آن نیز قابل توقیف بوده است

باسلام بابت مهریه کل اموال همسر را میتوانید توقیف کنید

درود
به میزان مهریه یا کمتر قابل توقیف است.

سهام بورس که متعلق به همسر باشد تا میزان مهریه قابل توقیف می باشد

تا میزان مهریه قابل توقیف است.