آیا زوج میتواند جرح شهود در شکایت ضرب و جرح، نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۶ #39102351

با سلام
اینجانب بابت ضرب و جرح با دو نامه ی پزشکی قانونی از همسرم شکایت کردم، شاهد هم دارم هم پدر و برادرم هستن هم شاهد غریبه که شهر دیگری هستند.
سوالم اینه که اگر پدر و برادرم شهادت دهند، آیا همسرم میتواند جرح شهود انجام دهد؟
به این علت که اینها اقوام من هستند و آیا جرح شهودشون مورد قبول واقع میشود؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگان نسبی وسببی در صورت نبود شهود دیگر شهادتشان پذیرفته میشود ولی هر شاهدی به موجب قانون قابل جرح می باشد واین امر بستگی به نظر قاضی دارد

سلام
خانواده شما می توانند به نفع شما شهادت دهند و این از موارد جرح شهود نیست و نمی تواند از شاهد بابت شهادت اش شکایت کرد

با سلام - اقوام درجه یک بعنوان شاهد حاضر شوند ، شهادت آنان اصولا غیر قابل قبول میباشد مگر در مواردی خاص که شهود دیگری نباشند وبستگی به نظر قاضی محترم دارد که بپذیرد یا خیر .البته که همسر شما میتوانند جرح شهود انجام دهند .

با سلام ووقت بخیر
بله همسر شما میتواند جرح شهود انجام دهند و اصولا اقوام درجه را به عنوان شاهد قابل قبول نیستند ولو اینکه قاضی بپذیرد.