میتوانم به خاطر ضررهای جبران ناپذیری که به بنده زده از ایشان شاکی شوم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۹ #39089021

با سلام-بنده به دلیل نیاز مالی در پروژه ایی که خارج از ایران بود ۳سال قبل در ایران ماشینی را به مبلغ ۱۳۰ ملیون تومان با یک فقره چک دو ماهه خریده و در همان بنگاه ارزانتر فروختم اما برای اطمینان فروشنده دو نفر از نزدیکان بنده پشت انرا امضا نموده به فروشنده دادیم در تاریخ سررسید بنده مبلغ ۱۰۰ملیون برای یکی از نزدیکان خود که پشت چک را امضا کرده بودند فرستادم و۳۰ ملیون باقیمانده را خودشان پرداخت نموده وچک بنده به مبلغ ۱۳۰ ملیون را پس گرفته نزد خود نگه داشتند تا حدود یکسال ونیم پیش که بعللی و ازجمله حمله داعش بنده دچار مشکلات مالی شدید شده ونتوانستم دین خود را ادا نمایم واین فامیل بنده چک را برده اداره ثبت و بر علیه بنده اجراییه صادر و بیش از یکسال ونیم است مرا ممنوع الخروج کرده وموجبات نابودی پروژه بنده و کل توان مالی من شده است.با توجه به گفته های فوق ۱-برای رفع ممنوع الخروجی چکار باید بکنم؟ سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نسبت به پرداختن بدهی خوداقدام نمایید.

باید بدهیتون رو پرداخت کنید.....

مطالبه ی ضرر و زیانی به شما تعلق نمی گیرد، ملزم به پرداخت بدهی خود هستید

با سلام
هم میتونید دین را بدید و ممنوع الخروجی را برطرف نمایید و هم طبق قانون میتونید با گذاشتن وثیقه یکبار از کشور خارج بشید و برگردید و مجدد وثیقه را بردارید

باید وجه چک را پرداخت کنید و ضررهای غیرقابل جبران به گفته شما غیرقابل مطالبه هم هستند.

سلام
شما باید بدهی خود را پرداخت نمایید و ممنوع الخروج کردن شما حق طرف مقابل است و باید طلب خود را بپردازید یا اعسار خود را اثبات نمایید

باسلام
تا زمانی که بدهی پرداخت نگردد یا رضایت ایشان را نگیرید امکان رفع ممنوع الخروجی وجود ندارد.