گرفتن قیمومیت دو فرزند صغیر که پدرشان از دنیا رفته و مادرشان آنها را ترک کرده، چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۱ #39085736

سلام
آیا حضانت با قیمومیت یکی است؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دایره سرپرستی دادسرای محل سکونت مراجعه نمایید
مدارک خود و خانواده را تحویل و دادخواست را ارائه نمایید
حضانت یعنی نگهداری
قیم یعنی اداره اموال
میتوانید برای هر دو درخواست دهید تا بررسی گردد

با سلام
اگر اطفال به بهزیستی تحویل داده نشده است، میتوانید درخواست خویش را به دادستان تقدیم نموده و تقاضای اصدار دستورات مقتضی بفرمائید

احتراما،
برای گرفتن قیمومت باید به دادگاه محل اقامت قیم مراجعه کنید و مدارک خود را مانند شناسنامه و کارت ملی خود و فرد قیم را ارائه دهید، بعد از احراز هویت و نسبت با فرد قیم توسط دادگاه و بررسی صلاحیت مشخص خواهد شد و حداقل یک تا دو ماه زمان خواهد. حضانت و قیمومت یکی نیستند و قیمومت درباره اداره اموال صغیر است اما حضانت صرفا نگاهداری و سرپرستی. ممکن است این دوعنوان در یک نفر جمع شود.