نحوه فروش آپارتمان به ارث رسیده توسط وراث به توضیح اینکه سهم یک وراث توقیف شده، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۹ #39067290

با سلام
خانم اینجانب مهریه خود را به اجرا گذاشته و سهم الارث اینجانب را که یک آپارتمان با پنج ورثه می باشد، توقیف کرده.
حال سوالم اینجاست که نحوه فروش آپارتمان فوق که پنج وراث هستیم چگونه خواهد بود؟
من حق امضا خواهم داشت در ثبت اسناد و وجه مربوط به اینجانب به حساب خانوم واریز خواهد شود؟
یا اصلا نمی توان فروخت؟
در ضمن هنوز به وقت دادگاه مانده است.

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
همسر شما جایگزین شماست در آنچه از ملک به شما می رسد و پس از فروش حق ایشان به حساب دادگاه ریخته می شود تا ایشان بتوانند برداشت نمایند

با سلام -اگر توقیف شده باشد اجازه انتقال سند داده نمیشود وهمسر شما میتواند نسبت به سهم الارث شما که توقیف شده درخواست فروش وبرگزاری مزایده را بنماید واولویت خرید با بقیه ورثه هست واگر همه توافق بر فروش کلی داشته باشند که بصورت کلی بفروش میرسد ومیزان آن را میتوانید از اداره ثبت که توقیف کرده جویا شوید.

با سلام
در صورت توقیف اجازه انتقال سند داده نمیشه میتونید میزان توقیف رو از اداره ثبت جویا بشید

سلام
زوجه می تواند درخواست فروش و مزایده آپارتمان را از دادگاه بخواهد پس از انجام تشریفات مزایده اگر شما در دفترخانه برای انتقال سند حاضر نشوید نماینده دادگاه حاضر شده بجای شما سند را امضا خواهد کرد.

سلام
چون توقیف شده پس برای اداره ثبت اسناد واضح گردیده که شما در آپارتمان سهم الارث دارید لذا از طریق مزایده و کارشناسی قابل فروش هست و خریدار میتونه بعدها با دادخواست خلع ید همه وراث رو مجبور به تعیین تکلیف در مورد اپارتمان بکنه و ماحصل کار اینه که اپارتمان در نهایت به فروش میرسه و سهم همگی بحساب دادگستری واریز و از طریق اجرای احکام به وراث داده خواهد شد

هم مشاع شما از آپارتمان میتواند موضوع ارزیابی و مزایده اجرای احکام در صورت قطعی شدن حکم قرار گیرد