شهرداری گزارش بدم میان خراب کنند این تصرف مشاعات ساختمان رو؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۷ #39057947

سلام .در یک آپارتمان که سه طبقه و سه واحد داره زندگی میکنم ولی از قبل از اومدن من به این آپارتمان واحد طبقه سوم جای پارکینگ خودش که در مشاعات ساختمان هست اتاقک و انباری درست کرده و ماشین خودش رو هم در فضای خالی دیگر پارکینگ به زور جا میکنه و علنا راه ورودی به حیاط مشاعی رو سلب کرده از بقیه واحد ها و هر چه اعتراض میکنم که جمع کنه این تصرفات رو و راه ورود به حیاط رو باز کنه همش میگه چند روز فرصت بدین ولی الان نزدیک هشت ماهه داره فقط وقت کشی میکنه و ازتون سوال داشتم که راه پیگیری قانونی داره یا شهرداری گزارش بدم میان خراب کنند این تصرف مشاعات ساختمان رو ...با زبان خوش که فعلا پیشرفتی نکردیم .متشکرم

مشاوره حقوقی شهرداری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.ابتدا دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس بیاید.و بعد شکایت ممانعت از حق و مزاحمت مطرح کنید

سلام.ابتدا دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس بیاید...و بعد شکایت ممانعت از حق و مزاحمت مطرح کنید

با درود بدوا اظهار نامه بفرستید

بدوا تامین دلیل نمایید سپس دادخواست ممانعت از حق و مزاحمت مطرح نمایید،شهرداری نیز به این تخلفات ورود می کند

سلام.با تامین دلیل شکایت رفع مزاحمت و ممانعت نمایید...

با سلام ،در مرتبه اول طی اظهارنامه ای مراتب را به ایشان اعلام نمایید در صورتی که اقدام نکرد دادخواست بطرفیت ایشان تنظیم نمایید

باسلام و درود بدوا اظهارنامه ارسال در صورت عدم نتیجه دادخواست مطرح نمایید.