اگر محکوم بشم آیا به شلاق هم محکوم میشم یا نه فقط جزای نقدی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۰ #39027347

با سلام
بنده کارمند بخش خصوصی بودم و متاسفانه سر یک مساله با رئیس سازمان ثبت احوال دچار درگیری لفظی شدم و به ایشان الفاظی از قبیل بی سواد و آبدارچی و.... بکار بردم
ایشان رفتند شکایت کردند و بنده را در دادیاری خواستند که من کلا منکر شدم اما دارای دوشاهد هستند که البته هر کدام از شاهدین یک چیزی عنوان کرده اند یکی گفته ایشون گفته از شهر بیرونت میکنم و... و یکی دیگه که آبدارچی اون اداره هستش همین الفاظ رو نوشتند و هیچ جمله مشترکی در متن شهادت ندارند .حالا میخوام بدونم اگر محکوم بشم آیا به شلاق هم محکوم میشم یا نه فقط جزای نقدی است؟
و اینکه میتونم بگم چون رابطه مخدوم و خادمی دارند شهادتش مشکل داره ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ابتدا اینکه شما می توانید شهود ایشان را جرح نمایید و بیانات متناقضی که ارائه نموده اند به نفع شما خواهد بود.
بله در صورت اثبات شما به تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهید شد.
درصورتی که سوء پیشینه کیفری نداشته و دارای شرایط باشید می توانید درخواست تبدیل و یا تخفیف مجازات را نمایید.

تعارض دراظهارات شهود به نفع شماست .‌ قانونگذار توهین به افراد را از طریق فحاشی و استعمال الفاظ رکیک ممکن دانسته است.

توهین‌مجازات‌شلاق‌یا‌جزای‌نقدی‌است‌و‌هر‌دو‌در‌اختیار‌قاضی‌است‌تعیین‌کند