ما حاضر به پرداخت نشدیم و از ما شکایت کرد آیا مشکلی متوجه پسرم هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۵۷ #39015372

پسر من با کارت شوهر خواهرم برای پسر او برای یک بازی اینترنتی حرید کرده. رمز پویا را پسر خواهرم به او میداده و میگفت پدرم در جریانه. بعد از حدود دوماه ۳۰ میلیون برداشت کردند و برای بازی cpخریدند که تازه شوهر خواهرم متوجه میشه و همه تقصیر رو به گردن پسر من انداخت و گفت باید مبلغ رو پس بدین. باتوجه به اینکه کلیه اطلاعات کارت و رمز پویا رو پسر خودش میداد. ما حاضر به پرداخت نشدیم و از ما شکایت کرد. آیا مشکلی متوجه پسرم هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله پسر شما مسئول خواهد بود

بله با توجه به اینکه پسر شما خرید را انجام داده مسئول است.

اصل بر مسئولیت پسر شما می باشد مگر خلاف آن اثبات گردد.

با توجه به خرید توسط پسر شما انجام شده دارای مسئولیت است.

اصل بر مسئولیت پسر شماست ..

سلام با توجه به هتوضضیحات ارائه شده پسر شما هم مسئولیت دارد

درود بر شما ،مستحضر باشید که چنانچه خرید توسط پسر شما صورت گرفته باشد مسولیت دارند.