مادر بچه چجوری باید اقدام کنه برای گرفتن حضانت پسرش و مسیرش چجوری هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۳۷ #39014950

سلام. خواهر بنده ، سال ۹۲ از همسرش جدا شده . یک پسر ۱۴ ساله داره. هم خودش و هم همسر سابقش مجرد هستن الان، میخواد حضانت پسرش رو توافقی یا با حکم بگیره، درخواست داره که هزینه های فرزندش هم از جانب پدر پرداخت بشه پدرش وضعیت مالی خوبی داره. خواهر من مستاجر هست و درامد ثابت نداره ولی شغلش آرایشگری هست .
سوال هام اینه
۲-اگر به صورت توافقی پدر بچه رضایت نده باید چیکار کرد؟
۳- بعد از دریافت حضانت توسط مادر ، میتونه با پسرش مهاجرت کنه به کشور دیگه ای یا باز هم پدر باید اجازه بده

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
فرزند پسر با رسیدن به سن ۱۵ سالگی خود شخصا میتواند تعیین نماید که با چه کسی زندگی نماید
برای خروج از کشور نیاز به اذن پدر میباشد مگر اینکه به سن قانونی رسیده باشد

سلام حضانت تا سن بلوغ در پسران پانزده سال تمام قمری می باشد بعد از آن تصمیم با خود فرزند می باشد برای خروج از کشور نیاز به اذن پدر می باشد چون زیر هجده سال تمام سن دارند

اگر پدر موافقت نماید تا ۱۵سالگی حضانت با پدر است و اذن خروج تا ۱۸سالگی با پدر است

با توجه به رسیدن سن قانونی پسر حق انتخاب زندگی با پدر یا مادر با وی خواهد بود

با درود
مادر در این سن نمی‌تواند تقاضای حضانت کند.
بعد از ۱۵سالگی فرزند هرجا صلاح بداند می‌تواند سکنی گزیند.

درود بر شما، تا پایان ۱۵ سالگی حضانت با پدر است، مگر عدم صلاحیت ایشان توسط مادر، برای دادگاه اثبات شود، لکن برای گرفتن پاسپورت وخروج از کشور نیز تا ۱۸ سالگی اذن پدر نیاز است.

سلام حضانت پسر از ۷تا۱۵ سالگی با پدر است و برای گرفتن حضانت بوسیله حضانت نیازمند توافق طرفین و یا نظرو صلاحدید دادگاه باتوجه به وضعیت طفل است و بعد از ان با نظر فرزند است.در ضمن برای خروج از کشور نیاز به اذن پدر بچه و همین طور وثیقه برای پسربچه است . در ضمن نفقه فرزند را بعد از حضانت درخواست بدهیدتا پرداخت شود.