زوجه پس از ترک منزل چقدر فرصت دارد تا طلاق غیابی بگیرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۶۶ #39006696

سلام به همه زحمت کشان عرصه قانون خانم بنده بدون دلیل و با دروغ خونه رو ترک میکنه و به خونه پدرش میره مثلا میگه میخوام برم کلاس اما یهو میبینم چند روز نیومده و گوشیش هم در دسترس نیست و پدر مادرشم زنگ می زنم جواب درستی نمیدن، چند بار الزام به تمکین زدم و میاد و دوباره بعد از چند ماه میره، اینبار دیگه می خوام الزام به تمکین نزنم آیا با وجود عدم تغییر آدرس محل زندگی میتونه درخواست طلاق غیابی کنه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زوجه با اثبات عسر و حرج می تواند طلاق بگیرد. در صورت ثبت دادخواست برای شما ابلاغیه صادر میشود.
ثنا ثبت نام کنید.

موفق باشید

بادرودوسلام ازطریق ثنا ابلاغ حضوری می باشد.

باید در ثنا ثبت نام کنید در این صورت ابلاغیه برای شما صادر می شود و رای غیابی نیست

باسلام
خیرحق طلاق بازوج می باشدبهتراست اظهارنامه ودادخواست تمکین هم تقدیم نمایید

اولا که نشوز یا تمکین ایشان دلیل طلاق نیست و با توجه به راه اندازی سیستم ابلاغ الکترونیک و همچنین عدم تغییر نشانی بعید است رسیدگی غیابی صورت بگیرد.

در صورتی که شما در سامانه ثنا ثبت نام کرده اید هر گونه ابلاغی از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ می شود و شما مطلع می شوید و غیابی نیست لکن زوجه برای گرفتن طلاق باید بتواند عسر و حرج را در دادگاه اثبات کند در غیر این صورت نمیتواند طلاق بگیرد

با احترام .راههای بهتری انتخاب یا تا ابد در خانه بماند یا خود ایشان طلاق بگیرد که بنفع شما باشد