چجوری باز پرس را متقاعد کنم که امانتی را پس دادم و ایشان در حال انکار هستن؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۵ #38993080

سلام. من از آقایی که قبلا ۶ ماه عقد موقت ایشان بودم گوشی امانت گرفتم و ایشون خیلی اصرار داشتن برای پس دادن گوشی باید به منزلشون برم و چون آخرین بار که رفتم باهام درگیر شدن و با کتک کا ری باعث گرفتگی سیاتیکم شد با اینکه اطلاع از دیسک کمر و گردنم داشت من ترجیح دادم برای پس دا دن گوشی امانتی با مدیر ساختمان تماس گرفتم و ایشون گفتن شهرستان هستن و به من گفتن با آقای فلانی طبقه اول عیاق هستن و من گوشی رو به همون همسایه دا دم و به اون آقا زنگ زدم بره بگیره ولی ایشان که خیلی ناراحت شده بودن من خودم به درب واحد ایشان نرفتم و طبق میل ایشان عمل نکردم اظهار داشتن هیچ امانتی به دستشون نرسیده و وقتی به خانم مدیر ساختمان تماس گرفتم جویا شدم به من پیام دا دن همون شب تحویل ایشان دا ده شده، حالا به جرم خیانت در امانت ازم شکایت کرده، من چجوری باز پرس را متقاعد کنم که امانتی را پس دادم و ایشان در حال انکار هستن؟ با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام می توانید از شهادت شهود استفاده کنید

میتوانید به شهادت شهود استناد بفرمائید.

باسلام واحترام ازشهادت شهود یا فیلم دوربین استفاده نمایید

با درود چنان‌چه هبه بوده است با وجود عین موهوبه قابل رجوع است، به تمام مستندات از جمله شهادت شهود استناد کنید

با سلام دلایل و مستندات خود را مبنی بر پس دادن امانت ارائه دهید یکی از این مستندات شهادت شهود میباشد شهود خود را معرفی کنید

سلام. دلایل ومستندات مربوط به تحویل گوشی به مدیر ساختمان واظهارات وی جمع آوری بشه .بهتر است این موارد بصورت گواهی از سوی مدیر ساختمان نوشته وامضا شده ودراختیار شما قرار گیرد. موقع حضور نزد بازپرس با ذکر این موارد از خود دفاع کنید وگواهی شاهد را نیز ارائه نمایید.

می توانید به شهادت شهود استناد نمایید