آیا میتونم محجور بودن پدرم رو اثبات کنم که ده سال پیش معامله ای انجام داده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۶۹ #38977480

من برای اثبات محجور بودن پدرم هیچ مدرک پزشکی ندارم فقط میتوانم شاهد پیدا کنم آیا میتونم محجور بودن پدرم رو اثبات کنم که ده سال پیش معامله ای انجام داده؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دادخواست صدور حکم حجر ودرخواست ارجاع یه پزشک متخصص را نمائید

باید پرونده بالینی ومدارک پزشکی مربوط به ده سال پیش در راستای حجر پدر داشته باشید در غیر اینصورت شهادت شهود به تنهایی کفایت نمیکند

اثبات حکم حجر از سوی پزشکی قانونی صورت می گیرد لاکن اقبات آن پس از ۱۰ سال بعید است

حکم محجوریت پدرتان را دادکاه با جلب نظر پزشگی قانونی صادر می نماید وتاریخ شروع بیماری نیز از سوی پزشگی قانونی انجام می شود

درود بر شما، حکم حجر توسط دادگاه و بر اساس نظریه پزشکی قانونی صادر می‌گردد، لذا انجام و اثبات این امر با شهود آن هم به تاریخ ۱۰ سال قبل عملا راه به جایی نمی‌برد.

درود
درپزشکی قانونی امکان تشخیص حجر و تاریخ آن وجود دارد.

حکم حجررادادگاه صادرمیکند بسیاربعیداست به استنادشهودآنهم برای ده سال پیش حکم حجرصادرکند