ما از مادربزرگم ارث میبریم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۱ #38964755

سلام وقتتون بخیر
مادر بزرگ من چند سال زندگی کاملا نباتی داشتن درین زمان قبل از ایشون پدرم فوت میکنن (( پدربزرگم سالها پیش فوت کردن))
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در این صورت ارثی از مادربزرگ نخواهید برد

درود چون پدر شما قبل مادربزرگ شما فوت کردند، ارثی به شما نمی‌رسد.

به مهر
اگر مادر بزرگ شما فرزند دیگری نداشته باشد به شما ارث تعلق خواهد گرفت

با سلام. چون پدر شما قبل مادربزرگ شما فوت کردند، ارثی به شما نمی‌رسد.

چون پدرتان قبل از مادربزرگتان فوت کرده اند شما از مادربزرگ ارث نمیبرید.

به دلیل فوت پدر شما قبل از مادر بزرگتان ارثی به شما تعلق نمیگیرد .

سلام. اصولا هر کدام زودتر فوت کرده اند، فرزندان انها ارث می برند در مثال شما پدر قبل از مادربزرگ فوت شده لذا ارث نمی برید