شکایت از پدر به جرم آزار چگونه است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۱۵ #38964498

سلام پدرم به تصمیمات ما هیچ گونه توجه ای نمیکنه و با پافشاری ما رو به کشتن تهدید میکنه ما با اینکه از سن قانونی گذشتیم ولی هیچ گونه اختیار و حق تصمیمی نداریم وقتی مادرم از ما دفاع میکنه اون رو به بیرون کردن از خونه و بردن آبروش تهدید میکنه مادرم بخاطر حرف مردم هیچ کاری نمیکنه و ما این وسط تباه شدیم و من خودم میخوام از طریق قانون این مرد رو از زندگیمون دور کنم لطفا راهش رو بهمون نشون بدین

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سلام می بایست با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

با شماره ۱۲۳ تماس بگیرید برای ضرب و جرح و فحاشی و تهدید با مدارک مثبته میتوانید طرح دعوی کیفری نمائید

جهت تهدید و ضرب و جرح می توانید شکایت نمایید با روانشناس مشورت نمایید

به جرم تهدید میتوانید شکایت کنید.

موارد خانوادگی را ابتدا با اورژانس اجتماعی جهت گفتگوی طرفینی با مددکاران و دریافت راهکار مطرح نمایید
اگر عنوان مجرمانه ای رخ دهد در صورت توانایی برای اثبات امکان طرح شکایت وجود دارد

بدوا بهتر است مسائل خود را با اورژانس اجتماعی مطرح نمایید.