آیا دلایل بنده برای طلاق از همسرم کافی است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۴۵ #38954641

باسلام.همسر بنده چندسال پیش اقدام به کتک کاری شدید من کرد که مدارکش در بیمارستان موجوده.چند ماه پیش هم همینطور. البته چندین بار این کار را کرده که فقط دومورد به بیمارستان مراجعه کردم.یک فرزند پسر ۱ ساله دارم. ایا به دلیل عدم امنیت جانی میتوانم طلاق بگیرم؟؟سرپرستی فرزندم را میتوانم بگیرم؟؟مهریه ام را میتوانم بگیرم؟؟؟تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله قطعا کافی است.

با توجه به کتک کاری همسرتان در صورتی که بتوانید موضوع را اثبات نمایید از موارد عسر و حرج شما بوده و حق درخواست ظلاق خواهید داشت مهریه ارتباطی به طلاق ندارد در حال حاضر هم می توانید مهریه را مطالبه نمایید و در خصوص فرزند نیز حضانت وی تا ۷ سالگی با شما خواهد بود

برای اثبات عدم امنیت جانی خود و تقاضای طلاق به دلایل محکم و محکمه پسند مانند حکم محکومیت زوج به اتهام ضرب و جرح نیاز دارید.
مهریه در هر زمان و هر شرایطی قابل مطالبه است
اولویت حضانت فرزندتان تا ۷ سالگی با شماست

سلام
۱- وصول مهریه ارتباطی به رفتار زوج ندارد و هر زمانی می توانید اقدام نماید
۲- در باره طلاق اگر بتوانید ثابت نمایید که امنیت جانی ندارید و زوج حاضر به تهیه مسکن مستقل و جدا برای شما نباشد می توانید درخواست طلاق کنید

با سلام و احترام
حضانت فرزند تا ۷سالگی با مادرش می باشد
زوجههر زمان که بخواهید می توانددادخواست مطالبه مهریه خود را بدهد
و در صورت اثبات عدم امنیت جانی میتوانید دادخواست طلاق دهید البته توجه داشته باشید ادله شما بسیار مهم است

سلام
حضانت فرزند تا ۷سالگی با مادرش هست
شما هر زمان که بخواهید میتوانید دادخواست مطالبه مهریه بدهید
و در صورت اثبات عدم امنیت جانی میتوانید دادخواست طلاق دهید

با سلام؛ بله؛ با با عسر و حرج و اثبات ضرب و شتم با شاهد و گواهی پزشکی می توانید دادخواست طلاق بدهید؛ مهریه را در هر صورت می توانید دریافت کنید؛ حضانت تا ۷ سالگی با مادر است.