بعداز صدور حکم تمکین با اظهارنامه امادگی خود را اعلام کردم همین کفایت می کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۶۲۵ #38948993

بعد از صدور حکم تمکین‌ با اظهارنامه امادگیم و‌ اعلام کردم آیا لازمه بعد از صدور اجراییه نیز امادگی خود را اعلام کرد؟ حتما باید اطهارنامه قانونی باشدیا میشود به دادگاه هم‌بروم و اعلام امادگی کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
جهت مشاوره تلفنی و راهنمایی جامع لطفا تماس بگیرید .

با سلام ووقت بخیر
براساس اظهارنامه ای که شما ارسال میکنید زوج موظف است منزلی را با اثاثیه برای شما تعیین که که شرایط تمکین شما فراهم باشد ، و زمانی که حضور پیدا کردید میتونید از استشهادیه شهود یا گزارش کلانتری حضور خودرا مکتوب کنید .

سلام وقتی شما اظهارنامه می دهید زوج باید خانه ای را که برای تمکین مهیا کرده ، نشانی دقیقش را برایتان بفرستد و زمانی را معین کند که شما به آن جا بروید و حتما در حضور شهود و با تماس با پلیس ۱۱۰ ، بازگشتتان به منزل را صورت جلسه کنید .