برای رفع مسدودی حساب بانکی چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۳۶ #38945278

سلام
به تازگی مبلغی به حساب بانک ملی بنده واریز شده و متوجه شدم دسترسی کامل به مبلغ را ندارم . تلفنی جویا شدم گفتن به دستور قضایی تا سقف ۳ میلیون تومان مسدود شده . از کجا استارت بزنم برای رفع مسدودی حساب . با تشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به بانک از مرجع قضایی دستور دهنده مطلع شوید و سپس به همان شعبه مراجه و درخواست نمایید.

باید ابتدا پیگیری کنید به دستور کدام شعبه حسابتون توقیف شده سپس باید به داوگاه مراجعه و با پرداخت مبلغ مذکور و اخذ دستور مرجع قضایی اقدام به رفع مسدودی حساب نمایید

سلام
مراجع دارای صلاحیت قضائی می‌توانند دستور بازداشت موجودی حساب بانکی اشخاص حقیقی یا حقوقی را به سود ذی نفع اعم از دولت یا اشخاص ثالث صادر کنند و یا از وضع حساب آنها کسب اطلاع نمایند. بانک ها ناگزیر به اجرای احکام صادره یا دستورات قضائی هستند.
مسدودی حساب بانکی به خاطر ضمانت وام
مسدودی حساب بانکی به خاطر چک بلامحل
مراجع قضایی همچون مراجع دادسرای عمومی و انقلاب، قضات دادگاه های حقوقی و کیفری و نیز قضات شعب اجرای احکام دادگاه‌ های حقوقی، همچنین دادسرای های عمومی و انقلاب می توانند نسبت به مسدودی حساب بانکی اقدام کنند. اما پس از اینکه علت مسدود شدن حساب را از مراجع قضایی برطرف کردید، از سمت همان مرجع بایستی دستور رفع مسدودی حساب را دریافت کنید. سپس بر حسب مورد به اداره ی حقوقی بانک مربوطه مراجعه کرده و انسداد حساب خود را برطرف کنید. نکته ی قابل ذکر این است که رفع مسدودی حساب به دو صورت دستی و سیستمی انجام می گردد. رفع مسدودی به صورت سیستمی معمولا حدود ۱ ماه زمان می برد.
مراجع قضایی که صلاحیت رسیدگی به پرونده ها را داشته باشند، می توانند، اقدام به صدور انسداد حساب بانکی افراد حقیقی و حقوقی را به نفع دولت و یا حتی اشخاص دیگر کنند. مسدودی حساب بانکی و یا به عبارتی بازداشت وجوه و ارائه اطلاعات به مراجع تنها در صورت رعایت قوانین و مقررات امکان پذیر است. به طور کلی می توان گفت که انسداد حساب های اشخاص صرفا منوط به دستور صریح مراجع قضایی است.