آیا میتواند این پول پیش را توقیف کند؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۵۳ #38918784

با سلام چند سالی هست که محکوم به پرداخت مهریه هستم و از همسرم جدا شدم و مجددا ازدواج کردم در حال حاضر ۲ سوال داشتم ۱ اینکه من الان یک خانه رهن کردم و ۵۰ تومن پیش دادم
و سوال بعدی اینکه من اگر در آینده خانه بخرم مثلا ۳ دانگ به نام خودم بزنم میتواند آن را توقیف کند ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منزل جز مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست.

سلام
مسکن جزو مستثنیات دین بوده و قابل توقیف نیست

سلام و عرض ادب
اگر منزل در حد عرف برای حداقل رفاه زندگی نیاز باشد، جز مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست. ودیعه منزل هم به همین شکل

باسلام
ودیعه قابل توقیف نمی باشد. یک منزل در شان زوج جز مستثنیات دین بوده و قابل توقیف نمی باشد

با سلام اگر شما مالک فقط یک منزل باشید خیر قابل توقیف نیست و جزو مستثنیات دین شما می باشد و جای هیچ نگرانی نیست

خیر منزل در شان زوج جز مستثنیات دین است و قابل توقیف نمیباشد

بادرودوسلام منزل درشان زوج مستثنیات دین می باشد و امکان توقیف ندارد.