چطور میتونم اعتیادش رو ثابت کنم تا بتونم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۷۰۶ #38885699

سلام وقت بخیر
من ۹ ساله ازدواج کردم و یه دختر ۶ سال و نیمه دارم که به خاطر مصرف مواد توسط شوهرم با هم جرو بحث و دعوا داریم از نظر عاطفی و جنسی خیلی سرد هست و زود قهر میکنه و تا ۶ ماه هم طولش میده و خیلی کینه ای هست من چطور میتونم اعتیادش رو ثابت کنم تا بتونم طلاق بگیرم و حضانت دخترم و همیطور مهریه ام رو بتونم بگیرم..... پدر و مادر ندارم و از نظر مالی هم تا الان نذاشته مستقل باشم
ممنون از جوابدهی

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه امری علی حده از طلاق بوده و شما بدون اینکه طلاق بخواهید می توانید مطالبه مهریه کنید لاکن در خصوص اثبات اعتیاد همسر می توانید دادخواست خود را برای معرفی ایشان به آزمایشگاه جهت تست اعتیاد از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید در صورت اثبات تست اعتیاد از موجبات درخواست طلاق برای زن خواهد بود

صرف اثبات اعتیاد ازطریق آزمایش ، مجوز طلاق نیست زیرا اعتیاد زوج هنگامی موجب عسروحرج زوجه است که به‌اساس زندگی خلل وارد آورده و الزام زوج به ترک آن ممکن نگردد. باید برای طلاق مسیر دیگری را انتخاب کنید

دادخواست صدور حکم مبنی بر طلاق بعلت عسر و حرج و اعتیاد زوج میدهید و ارجاع به پزشکی قانونی و آزمایش وشهادت شهود میتواند از ادله شما باشد

در صورت اثبات عسر و حرج و داشتن مدارک و مستنداتی دال بر این موضوع می تونید تقاضای طلاق دهید و دادگاه با بررسی مستندات شما و تشخیص عسر و حرج رای ب طلاق شما خواهد داد.برای اثبات اعتیاد ایشان ک در کنار مشکلات عدیده دیگر از موارد منتج ب عسر و حرج هست از مستندات پزشکی از جمله گواهی کمپ و.....میتونید کمک گرفته و شهادت شهود هم در این امر موثر میباشد در مورد مهریه باید گفت ک در هرحال مستحق دریافت آن هستید و حضانت کودک تا ۷ سالگی با شماست و پس از آن نیز در صورت تشخیص دادگاه بر عدم کفایت پدر در موارد سلب حضانت از وی سلب حضانت خواهد شد

دادخواست به انضمام استشهادیه تقدیم کنید و قاضی به پزشکی قانونی ارجاع می کند

سلام . اگر ایشان اعتیاد خود را ترک کنند جهت اعتیاد نمی توانید درخواست طلاق کنید

دادخواست طلاق به خاطراعتیادوعسروحرج ناشی از آن بدهید.بعدادرخواست آزمایش اعتیادآور از دادگاه نمایید