چگونه اثبات کنم که زمین تحت تصرف آنهاست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۳۷۹ #38885099

سلام
بعد از فوت پدر بنده ۲ تا از وراث اقدام به تملک قسمتی از زمین های پدری کردند، دور قسمتی رو دیوار کردند و باقی رو هم در حال استفاده بصورت باغ و... هستند، الان بعد حدود ۱۰ سال ادعا می کنند اگه میخواستی باید اون موقع میگفتید، الان زمین مال ماست.
۱. چطور اثبات کنم زمین تحت تصرف اینهاست؟
چون به دروغ ادعا میکنن و میگن که من زمین ها رو تحت تصرف گرفته و در حال استفاده هستم که کذبه.
۲. چطوری دادخواست بدم؟
به طرفیت چه کسی؟
همه وراث یا این ۲ نفر که متصرفند؟
۳. اجرت المثل ایام تصرف از کی قابل مطالبه است؟
۴. میزان اجرت المثل چطوری تعیین میشه؟
حدودا برای ۱۰۰۰ متر زمین به ارزش تقریبی ۲۰۰ میلیون تومن چقدره؟
با تشکر از وقتی که گذاشتید.

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تامین دلیل

ازطریق تامین دلیل می توانید ثابت کنید زمین تحت تصرف آنهاست

سلام

دادخواست رفع تصرف نسبت به متصرفین تقدیم کنید
اجرت المثل ملک توسط کارشناس مشخص خواهد شد.

سلام
از طریق تامین دلیل و جلب نظر کارشناس متصرف مشخص می شود
دادخوایت رفع تصرف از ملک مشاعی و الزام به پرداخت اجرت المثل ایام تصرف باید ثبت گردد و میزان اجرت با نظر کارشناس احراز می شوذ

سلام دوست عزیز :
۱- تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف تصرفات انها را احراز خواهد کرد .
۲-دادخواست دستور فروش مال مشاع اگر سند مالکیت دارید تقدیم دادگاه محل نمایید .اگر سند مالکیت ندارید درخواست تقسیم وفروش ماترک را باید طرح فرمایید .
۳-دادخواست تقسیم ماترک یا فروش مال مشاع بطرفیت همه وراث و یا مالکین مشاعی باید تقدیم گردد.
۴- بعد از انجام تامین دلیل شورای حل احتلاف در خصوص احراز مدت زمان تصرفات دادخواست اجرت المثل با جلب نظر کارشناس بطرفیت متصرفین طرح فرمایید که کارشناس مربوطه بر اساس عرف محل و نوع محصولات باغ و یا نوع زمین میزان اجرت المثل را محاسبه خواهد کرد .