همسرم آیا میتونه از خونه بیرونم کنه؟

پرسیده شده
۳۷ پاسخ ۳۷۹ #38884207

با سلام.. من و شوهرم ۲بار عقد کردیم و طلاق گرفتیم به خواسته خودش ... حالا شوهرم دو ماه پیش به من وکالت حق طلاق داده و من هم مهریه ام رو بخشیدم بهش.. حالا اون بعد مدتی تهدیدم میکنه که منو از خونه بیرون کنه میگه از متاهلی پشیمونم و میخام ازاد باشم هرکاری کنم.. اما من خیلی دوستش دارم و براش همه کاری میکنم که دوباره دوستم داشته باشه و پای بد و خوبش موندم حتی خاهشش کردم و نمیخام طلاق بگیرم.. آیا میتونه از خونه بیرونم کنه؟ خرج و مخارج خونه رو هم پرداخت نمیکنه.. میگه آبروتو میبرم اگه نرفتی الان من باید چیکار کنم که دلش دوباره برگرده به من لطفا کمکم کنید و ایا میتونه شکایت منو کنه که بیرونم کنه از خونه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .خیر در هر صورت نفقه شما بر عهده ایشان است......

شکایت ترک انفاق مطرح نمایید

سلام وقت بخیر
نفقه باید پرداخت گردد.

باسلام خیر در هر صورت نفقه شما بر عهده ایشان است

با درود میتوانید شکایتی تنظیم. کنید تهیه مسکن با زوج است

سلام تهیه مسکن با زوج می‌باشد

سلام ، طی تماس با پلیس ۱۱۰و تنظیم گزارش و شکایت کیفری ترک انفاق مطرح نمایید