چطوری از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۹۳ #38866516

همسر بنده به من تهمت بیماری جنسی(رفتار تجاوز محور،ادرار و مدفوع خواهی…)زده که هیچ کدام از این موارد صحت ندارد،الان منو بلاتکلیف گذاشته و قطع رابطه کرده
۱-طرح دعوا نمیکنه که تکلیف من مشخص بشه من باید چیکار کنم اگه اقدامی نکنم مشکلی پیش نمیاد که بتونه طلاق بگیره ؟
۲-وکیلش از من میخواد همه این موارد ور پیش روانپزشک قبول کنم و دارو مصرف کنم تا خانومم برگرده آیا با این وجود حق طلاق براش ایجاد میشه و نقشه دارن؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.می توانید دادخواست الزام به تمکین نمایید... .

وقت بخیر ایشان باید ادعای خود را اثبات کند

بااحترام. اثبات ادعا با زوجه است. شمااقدامی نکنید

با سلام،شما فعلا هیچ اقدامی انجام ندهید ،ایشان باید ادعای خود را ثابت نماید.

باسلام و احترام

حق طلاق با مرد میباشد مگر اینک زوجه بتواند عسرو حرج خودرا اثبات کند تا بتواند جدا شود نیازی ندارد زیر بار دروغ بروید اگر خودزوجه دلیلی دارد باید اثبات کند بدون اثبات حق طلاق رابرای زوجه به وجود نمی اورد

دادخواست الزام به تمکین بدهید و خانومتون برای اینکه بتواند حق طلاق بگیرد باید در دادگاه شرایط عسر و حرج را اثبات کند و در شرایطی که شما به روانپزشک مراجعه نمایید و بیماری رو قبول کنید و شروع به درمان کنید شرایط عسر و حرج برای همسر شما فراهم می شود . اگر واقعا بیماری ندارید به هیچ وجه چیزی رو قبول نکنید چونکه به ضررتان تمام می شود

خیر چیزی را نپذیرید چون درصورت پذیرش موضوع و اقرار شما به احتمال زیاد حق طلاق به واسطه عسر و حرج برای ایشان ایجاد خواهد شد فلذا الزام به تمکین را بخواهید حق طلاق با زوج می باشد البته با پرداخت حق وحقوق زوجه