آیا با این تفاسیر میتوانم از بقیه خواهر و برادرانم درخواست کنم دوباره نسبت به سهم الارث من تجدید نظر کنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۶۰ #38866000

با سلام.در سال ۸۸ انحصار ورثه پدر بنده گرفته شده. که ماترک متوفی بین ۵ وارث تقسیم و تحویل شده. ولیکن در ابتدای امسال از طرف شورای یکی از روستاها که ملکی در انجا بمن رسیده بود به بنده ابلاغ شد که ان زمین بعنوان زمین ملی میباشد و حق تصرف در ان را ندارم. حتی دادخواستی تنظیم کردم که پدر من از سال ۱۳۳۰ تا زمان مرگ در این زمین کشاورزی میکرده و حتی استشهادیه ای از مالکین زمینهای اطراف مبنی بر صدق این گفته تنظیم و دادخواستی به دادگاه ارایه دادم که قاضی هم رای به ملی بودن زمین داد. سوال من این است که ایا الان با این تفاسیر میتوانم از بقیه خواهر و برادرانم درخواست کنم دوباره نسبت به سهم الارث من تجدید نظر کنند و این کسری از ارث پدرم را نقدا یا به طرق دیگر پرداخت نمایند. با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که شما هنگام تقسیم از این موضوع اطلاع داشتید برهم زدن تقسیم وجود دارد.

سلام بله ممکن است به شرطی در زمان تقسیم اموال شما به این موضوع اگاه نبوده باشید

سلام،عدم آگاهی شما به موضوع ملی بودن زمین کشاورزی میتواند موجب برهم زدن تقسیم ترکه شود و مجدد تقسیم جدیدی صورت پذیرد.

با سلام. بله امکان برهم زدن تقسیم وجود دارد البته در صورتی که شما هنگام تقسیم از این موضوع اطلاع نداشتید.