آیا تمامی سوالاتی که در بازپرسی میشود را باید جواب دهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۷۷۳ #38847685

با سلام.
من مضنون به سرقت از مکانی شدم.
و هیچ مدرک قابل استنادی بجز حرف ها وشایعه های دیگران وجود ندارد...و بعد از بازجویی های زیاد و بدست نیاوردن مدارک مناسب. حالا شاکی گفته که از حسابهای بانکی شما توسط آگاهی بازرسی میکنیم،حالا سوال اینجاست که آیا من اگر با فردی مشکوک یا سابقه دار یا کلا خلافکار مراوده بانکی داشته باشم مثلا اون برای من پول فرستاده یا من برای اون پول کارت به کارت کرده باشم.در دادگاه از آن میشود بعنوان مدرک علیه من استفاده کند یا خیر؟...یا اگر در جلسه دادگاه یا هنگام بازپرسی در آگاهی از من چنین سوالی شد و اسم فرد خاصی را اوردند(مثلا مجرم سابقه دار)من در جواب چه باید بگویم.ممنون از شما

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- خیر ممکن است شما با آن فرد سابقه دار معامله ای انجام داده باشید که خلاف قانون هم نبوده- هر سوالی را می توانید در بازپرسی در صورتیکه وکیل داشته باشید جواب ندهید و ذکر کنید وکیل دارم ایشان پاسخگو هستند. در ضمن هر سوالی پرسیدند باید جواب شما در هر جلسه یکی باشد و لازم نیست حرف های اضافی بزنید. فقط اگر از شما سوال شد جواب کوتاه و مختصر بدهید/.

با درود فراوان
بایستی پاسخ بدهید .
میتوانید وکیل اخذ نمایید .