شکایت از منابع طبیعی برای احقاق حق زمین زراعی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۷ #38847626

زمین زراعی که بیش از ۱۰۰ سال در تصرف بنده بوده است توسط منابع طبیعی با داشتن حکم تخریب حصار های ان تخریب شد این در حالی است که هیچگونه احضاریه ای جهت رجوع به دادگاه به بنده ابلاغ نشده است.آیا شکایت از منابع طبیعی منجر به احقاق حق بنده میشود ویا در صورت عدم اثبات مشکلات بیشتر می شود

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میباستی مدارک مالکیت شما و ادله اداره منابع طبیعی مطالعه شود تا بتوان در این زمینه تصمیم گیری کرد